Verlenging maatregelen omtrent het Corona virus

Lieve allemaal,

Op last van de overheid zijn wij tenminste gesloten tot en met 28 april in verband met het voorkomen van de verspreiding van het Corona virus.

Om alle leden de mogelijkheid te bieden om thuis te kunnen sporten, heeft iedereen een e-mail ontvangen met informatie over FitSnacks. Dit thuissportprogramma biedt alle leden de mogelijkheid om fit en gezond te blijven zolang we gesloten zijn.

Heb je geen e-mail ontvangen of zijn er andere vragen? Dan kan je contact met ons opnemen via info@fysiofit-ouderkerk.nl. Wij doen onze uiterste best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Blijf gezond, zorg goed voor jezelf en anderen!

Het team van Fysiofit

De sluiting van de Praktijk voor Fysiotherapie is door de overheid verlengd van 6 april naar 28 april 2020. Tot die tijd zijn we telefonisch (0180-683388) en via e-mail (m.moons@fysiofit-ouderkerk.nl) bereikbaar.