FitSnacks bij Fysiofit

Beste sporter,

Het Coronavirus heeft ons gedwongen onze sportschool te sluiten. Om je toch ook buiten de club van dienst te kunnen zijn, starten wij met ingang van nu met FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle.

FitSnacks.TV is een online tv-zender die toegankelijk is op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast & Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.

Wij hebben er als club voor gezorgd dat jij vanaf nu gebruik kunt maken van het platform.

Heeft u geen email ontvangen van ons? Mail naar info@fysiofit-ouderkerk.nl. Wij sturen dan zo snel mogelijk de benodigde informatie toe.

Veel gezondheid toegewenst en we hopen dat we elkaar snel weer mogen zien !

Het team van Fysiofit Fitnesscentre