Lessen Fysiofit

Ons aanbod

Fysiofit Ouderkerk biedt u verschillende faciliteiten om te sporten of juist te ontspannen. U kunt meedoen aan diverse groepslessen. Intensieve trainingen, krachttrainingen, lessen om uw uithoudingsvermogen te verbeteren of lessen om uw lichaam en geest in balans te brengen. Bij Fysiofit kan dit allemaal!

Of heeft u bepaalde fysieke klachten? Bijvoorbeeld klachten aan uw rug of u wilt sneller herstellen na een periode waarin u door ziekte uw conditie niet heeft kunnen bijhouden? Wij bieden gedurende het jaar diverse cursussen aan die bijdragen aan een fitter lichaam en u helpen om de klachten sneller te verbeteren.

Voor mensen met chronische beperkingen geeft FysioFit Ouderkerk de mogelijkheid om verantwoord te bewegen: Bewegen op recept! Onder supervisie van een fysiotherapeut krijgt u inzicht in het verantwoord bewegen. U leert over uw mogelijkheden en beperkingen. De bewegingsactiviteiten zijn bijvoorbeeld fitness met cardiotraining (crosstraining, roeien, fietsen, wandelen) en spierversterkende oefeningen. Voor diabetici is er een uitgebreider ­programma beschikbaar. U krijgt naast het ­reguliere fitnessprogramma tevens twee uur per week begeleiding in groepsverband.