Lieve leden,

Na de persconferentie van dinsdag 23 februari 2021 heeft de fitness branche opnieuw te horen gekregen dat de sluitingstermijn van alle sportscholen opnieuw wordt verlengd.
Dit is voor ons als Fysiofit Ouderkerk een enorme teleurstelling.

Inmiddels is gebleken dat het sporten bijdraagt aan een gezond immuunsysteem en een betere mentale weerbaarheid, daarom vinden wij het van groot belang iedereen in beweging te houden.

Ondanks de lockdown laten we jullie niet zitten: ons onlinelesrooster is uitgebreid J

Het doet ons goed om te zien dat er enthousiast wordt meegedaan met  online lessen.

Nieuw is :

• Een individueel thuis trainingsschema. Dit houdt in dat je een trainer krijgt toegewezen, waarmee je persoonlijk contact hebt. Met de trainer kan je je eisen en wensen bespreken, waarna je via de mail een persoonlijk schema krijgt dat op maat is gemaakt. Laat het ons weten als je belangstelling hebt.
  • Body Balance op woensdag om 19.00 op ons online lesrooster

Wanneer je wilt deel nemen aan onze online ZOOM lessen, of wilt reageren op onze compensatieregeling, kan je gebruik maken van ons emailadres : info@fysiofit-ouderkerk.nl.

Wij zien uit naar het moment dat Fysiofit weer open kan, weer vol leven en gezelligheid is en er weer samen wordt gesport. Voor nu kunnen we alleen maar zeggen: blijf gezond, beweeg dagelijks en pas goed op jezelf en elkaar.
Wij zullen iedereen op de hoogte blijven houden van de laatste ontwikkelingen. Houd ook onze mail, website en facebook in de gaten.

Opnieuw willen wij iedereen bedanken voor alle fijne berichten en hopen toch in de komende weken met positief nieuws te komen.

Team Fysiofit